09-07-2020

Këto janë barnatoret kujdestare për sot

Ministria e Shëndetësisë, ka publikuar listën e barnatoreve kujdestare për sot dhe deri më datë 30 prill

Kjo është lista e barnatoreve kujdestare për datën 27 prill, të cilat do të kujdestarojnë pas orës 22:30:

Hape linkun:

https://akppmadmin.com/Medias/BARANTORET%20KUJDESTARE%2026-30.04.2020.pdf?fbclid=IwAR3TGHqkPd6QFjgOiYtW2iwRvAqWCUjP3MbIvije3Re8mL3iftRTVNBh6wc

Asnjë koment

Comments are closed.