20-05-2024

Komuna e Rahovecit më e dëmtuara nga reshjet

Ende nuk dihen shifrat e sakta të dëmeve nga reshjet nëpër komuna, por më e dëmtuara ka qenë ajo e Rahovecit me më shumë se 1 mijë hektar tokë bujqësore të dëmtuar.

Dëmet janë regjistruar në sektorët perime-kulturë, vreshtari dhe pemëtari.

Ndryshe, Qeveria në mbledhjen e fundit të saj, ka miratuar vendimin për kompensim të menjëhershëm të dëmeve të shkaktuara këtë vit nga breshëri nëpër komunat e vendit, duke ndarë për këtë 6.7 milionë euro. /KTV.

Asnjë koment

Comments are closed.