17-06-2024

“Lamborghini-n ta kesh me jetë lali, por mëso të parkosh, siç parkon në Gjermani”

Veliaj ka paralajmëruar se nuk do të ketë më tolerime ndaj atyre që pretendojnë se kanë makina të bukura dhe për këtë arsye mund t’i parkojnë ku të duan./a.m/noa.al/

Asnjë koment

Comments are closed.