23-07-2021

Mbyllen: Kafiteritë, restorantet… nga sonte në ora 20:00 mbyllen në gjithë Kosovën, zgjatë 3 ditë!

Qeveria e Republikës ka marrë masa të reja kufizuese pas rritjes së rasteve me COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë, duke u bazuar në rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe Komitetit për Koordinimin dhe Vlerësimin e situatës emergjente nga pandemia e COVID -19, ka propozuar vendimin për ndërmarrjen e masave të mbrojtjes nga pandemia COVID-19 si në vijim:

Lexo edhe:

Alarmante: Tre të vdekur me Covid dhe 47 të infektuar gjatë 24 orëve në Prizren

Kësisoj, ndalohet veprimtaria e gastronomisë (restorantet, kafiteritë dhe të ngjashme) në tërë territorin e Republikës së Kosovës, prej orës 20:00, më 06/11/2020 (e Premte) deri më 09/11/2020 (e Hëne) në orën 05:00. /IO/

 

Asnjë koment

Comments are closed.