17-06-2024

Mjetet piroteknike, digjet një depo për ushqim të kafshëve në Malishevë

Një depo për ushqim të kafshëve është përfshirë nga zjarri, si pasojë e hedhjes se mjeteve piroteknike.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur në orën 24:05 në Malishevë.

Njësitë relevante dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Për veç dëmeve materiale, nuk raportohet për të lënduar.

Asnjë koment

Comments are closed.