20-05-2024

Mundësi punësimi në panairin “ABI Çarshia”

Kompania ABI në Prizren ka paralajmëruar sot, organizimin e panairin të punësimit, ‘ABI Çarshia’, që pritet të sjell më shumë se 1.200 vende të reja pune, përfshirë mbi 100 pozita menaxheriale tek brendet më të njohura botërore dhe regjionale.

Panairi” që zgjat deri me 13 maj, nga ora 12:00 deri në 18:00 mbahet tek mjediset e “Abi- store” . Ai do të ofrojë mundësi të takoheni nga afër me punëdhënësit për të diskutuar kushtet si dhe pozitat e hapura për punë.

Asnjë koment

Comments are closed.