13-08-2020

Në Prizren edhe sot panairi i prodhimeve vendore

Në Prizren do të mbahet edhe sot panairi i prodhimeve vendore.

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik në Prizren, ka njoftuar se panairi i prodhimeve vendore, i cili ka qenë i paraparë të organizohet më 28 nëntor dhe ishte anuluar për shkak të tërmetit në Shqipëri.

  • Panairi është hapur dje në sheshin e dëshmorëve.

    Asnjë koment

    Comments are closed.