20-05-2024

Në Suharekë hapet Zyra për këshilla juridike falas

Në Suharekë, këto ditë është hapur Zyra për këshilla juridike falas, që funksionon si Agjension ose Institucion i pavarur, shkruan “gazetaeprizrenit.net”.

Në njoftim, thuhet se zyra funksionon në objektet e Qendrës sociale, ndërsa personi zyrtar, Veton Halili, punon dy ditë në javë,  dhe atë të martën dhe të mërkurën nga ora 8.00 deri ora 16.00.

Kjo do të jetë një adresë dhe mundësi për qytetarët e interesuar dhe ata që kanë nevojë për këshilla juridike.

Asnjë koment

Comments are closed.