22-07-2024

Prizreni publikon listën e projekteve kapitale për periudhën 2019-2021

Komuna e Prizrenit, përkatësisht  Drejtoria për Ekonomi dhe Financa ka publikuar listën e projekteve kapitale, të cilat parashihet të realizohen për periudhën trevjeçare 2019-2021, shkruan ‘gazetaeprizrenit.net’.

Projektet parashihet në disa sektorë komunal, përfshirë infrastrukturën, shëndetësinë, arsimin, urbanizmin, bujqësinë, etj.

Për të parë, se cfarë parashihet të investohet në qytet e fshatra, kërkoni në këtë adresë:

Click to access KAB-Projektet-kapitale-2019-2021.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.