Nëse e shihni këtë grua, lajmëroni Policinë

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për identifikimin e të dyshuarës që po shihni në foto.

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personit që shihet në fotografi.