22-07-2024

Nis asfaltimi i rrugës ndërkufitare, mes Dragashit e Kukësit

Sot nisën punimet për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës ndërkufitare: Kërstec-Pakisht-Zapod me gjatësi 6.3 kilometra, pjesë kjo e fshatrave fqinje në mes të Dragashit të Kosovës dhe atyre të zonës së Kukësit, raporton Gazeta e Prizrenit.

Ky është projekt i Marrëveshjes Shqipëri – Kosovë.

“Kjo rrugë që sjell zhvillim të madh për gjithë zonën, që hap perspektivat e turizmit malor dhe që shërben si portë hyrëse në eksplorimin e bukurive natyrore të zonës” shkruan Pandeli Majko në njoftim.

Mund të jetë një imazh i rrugë dhe bar

Mund të jetë një imazh i 1 person

Asnjë koment

Comments are closed.