02-07-2022

Nisin hetimet për rastin e vdekjes së Artan Venharit në Prizren

Një person ka humbur jetën e një tjetër është lënduar gjatë një fluturimi me parashutë në Prizren, të shtunën rreth orës 13:00. Bëhet fjalë për 45 vjeçarin Artan Venhari. Për vdekjen e Venharit, Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike, që vepron në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, sot ka marrë vendim për hapjen e hetimeve, raporton Express.

Lajmin për hapjen e hetimeve e ka bërë të ditur Zyra e Kryeministrit përmes një komunikate drejtuar mediave.

“Sipas Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike, hetues përgjegjës është emëruar,  Arben Dika. Në vendimin e marrë nga ky Komision, konstatohet se hetuesi përgjegjës ka për obligim që të përgatis një raport të detajuar, përfshirë rekomandimet lidhur me rastin”, thuhet në komunikatë.

Asnjë koment

Comments are closed.