28-11-2021

Përfundon numërimi i votave me postë, këto janë rezultatet për të gjitha komunat

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar numërimi i votave të ardhura me postë.

Kështu është bërë e ditur përmes një njoftimi të KQZ-së.

Votat janë dërguar përmes postës në adresë të KQZ-së gjatë periudhës 15 shtator – 15 tetor, për Zgjedhjet Lokale 2021.

Lexo edhe:

Shaqir Totaj i PDK-së del i pari në Prizren pa votat e subjekteve në koalicion të VV-së

Rezultatet e tyre për Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave janë si në vijim:

Asnjë koment

Comments are closed.