08-12-2023

Piloti në linjat turke nderon ish-mësuesin kur pa se është ne aeroplan ( Video )

Një pilot në linjat turke zbulon se një nga mësuesit që ai kishte kaluar në duart e tij në shkollë është ne aeroplan

Shikoni vlerësimin dhe respektin e mësuesit ne Turqi!
A po bie fatkeqësisht respekti ndaj mesuesi tek ne?!
#shperndajeni sa më shumë që tua dimë vlerën mësuesve!

Asnjë koment

Comments are closed.