28-09-2022

Praktikantët improvizojnë seancë në Gjykatën e Prizrenit

Praktikantët e Gjykatës Themelore të Prizrenit, kanë improvizuar një seancë gjyqësore, të organizuar nga gjyqtari i krimeve të rënda, Skender Çoçaj, mbështetur edhe nga kryetari i kësaj gjykate, Ymer Hoxha.

Pjesë e saj ishte trupi gjykues, prokurori i shtetit, mbrojtës, të akuzuar, të dëmtuar si dhe dëshmitari i rastit.

Pas realizimit të saj, ata janë kanë marrë përkrahje nga drejtuesit e Gjykatës, për punën e mëtejme në karrierën e tyre profesionale./GazetaePrizrenit.net

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.