10-08-2020

Prej sot, Posta e Kosovës do të fillojë me shpërndarjen e Asistencës Sociale

Posta e Kosovës, prej sot do të fillojë me shpërndarjen e Asistencës Sociale.

Përmes një njoftimi Posta e Kosovës ka thënë se prej nesër, më datë 22.05.2020, nga ora 11:00, do të fillojë me shpërndarjen e Asistencës Sociale, siç ka kërkuar Ministria e Financave dhe Transfereve për muajin maj 2020.

 •  

  Mjetet financiare mund t’i tërheqni si zakonisht në sportelet e Postës së Kosovës në të gjitha komunat.

   

  “Kërkojmë mirëkuptimin tuaj që gjatë tërheqjes së mjeteve të respektoni rregullat e distancës fizike, dhe të merren masat mbrojtëse, sipas specifikave të Institutit të Shëndetit Publik të Kosovës”, thuhet në njoftimin e tyre.

  Asnjë koment

  Comments are closed.