13-07-2024

Presidenti Meta dhe Kryeministri Haradinaj në Muzen e Lidhjes (video)

Hapet ekspozita e buqetave të skulptorëve për konkursin mbarëkombëtar dhe ekspozita e Bankës Qendrore të Kosovës dhe Bankës Qendrore të Shqipërisë me monedha të vjetra, nga koha e Skënderbeut.

Asnjë koment

Comments are closed.