17-06-2021

Nisin aktivitetet për LSHP-në, Meta e Haradinaj në Muze

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta dhe Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj kanë mbërritur në Prizren.

Në kontekstin e shënimit të 140-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (LSHP-së) ata janë duke qëndruar në Muzeun e Kompleksit, ndërsa i ka pritur përgjegjësi, Parim Kosova.

Bashkë me ta është edhe Rifat Jashari.

Asnjë koment

Comments are closed.