30-05-2024

Prizren: Arrestohet një person i kërkuar dërgohet në burgun e Dubravës

Një person i kërkuar është arrestuar në Prizren, pasi Gjykata Themelore ka lëshuar fletëarrest ndaj tij.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës”, njofton Policia e Kosovës.

Asnjë koment

Comments are closed.