21-04-2024

Prizren: Gjashtë e-kiosqe jashtë funksionit (VIDEO)

Është vendosur kaherë, por funksionin e tij nuk po e kryen.

Në vend të shfrytëzimit si E-Kiosk për dokumente personale, ky këtu në Ortakoll të Prizrenit po përdoret për vendosje të pamfleteve e për vizatime.

Prishja e këtij dhe 7 kiosqeve tjera të vendosura në kërë komunë, ka ndodhur edhe si shkak i mosdijes së përdorimit.

Drejtori i Administratës në Prizren, Osman Hajdari, thotë se këto ishin projekt i qeverisjes së kaluar komunale, dhe nuk janë mirëmbajtur mirë.

Asnjë koment

Comments are closed.