23-09-2023

Prizren: Hapet Qendra Kulturore Boshnjake

Sot është përuruar Qendra Kulturore Boshnjake. Pjesë e përurimit të objektit të Qendrës Kulturore Boshnjake, ishin drejtuesit më të lartë të komunës së Prizrenit dhe disa partive politike të komunitetit boshnjak, qytetarë dhe përfaqësues të shoqërisë civile. /Gazeta e Prizrenit

 

Asnjë koment

Comments are closed.