Prizren: Hapet zyra e shoqatës së komunitetit bullgar në Kosovë

Sot në Prizren është hapur zyrtarisht shoqata për zhvillim dhe integrim të komunitetit bullgar në Kosovë, raporton Gazeta e Prizrenit.

Hapjen e bëri presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev, që është pritur nga anëtarë të shoqatës, të cilët do të angazhohen për funksionimin e saj.

Radev nuk është deklaruar për media, ndërsa ka realizuar edhe disa vizita të tjera në Prizren, ku për shkak të vizitës së tij nga mëngjesi i hershëm janë parë forca të shtuara të rendit në rrugë. / Gazeta e Prizrenit

Lexo edhe:

A ka pësuar metamorfozë Shaqir Totaj?