22-05-2024

Prizren: Kërkohet ndihmë urgjente për 45 vjeçaren, Ardijana Maloku

Prizrenasja, Ardijana Maloku, ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore, dhe është diagnostikuar me sëmundjen Cavernoma multiple. Asaj i nevojitet tretman mjekësor jashtë shtetit, dhe familja nuk ka mundësi t’i mbulojë shpenzimet e tretmanit në shumë prej 17 mijë eurove.

Apelohet tek të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që të ndihmojnë sipas mundësive për shërimin e saj.

Asnjë koment

Comments are closed.