01-10-2022

Prizren: Në këto lokalitete të rajonit do të ndalet rryma

KEDS, sot ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës në disa lokalitete të rajonit të Prizrenit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë,Tërnavicë, Murgullë, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve dhe përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëtuara.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani 2 (kodi: 32000024) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Studençani- një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Vendosja e trafo-shtyllës dhe ngritja e shtyllave të betonit në projektin Samadraxhë- te shkolla.

 

Asnjë koment

Comments are closed.