16-08-2022

Publikohen listat me emrat e studentëve përfitues të bursave

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci, ka publikuar emrat e studentëve që kanë fituar bursa.

Nagavci bën të ditur se numri i studentëve përfitues është 1799, kurse shuma 700 euro, transmeton Telegrafi.

“Edhe 1799 bursa për studentët tanë. Kësaj radhe më se e lumtur që studentët janë përfitues të bursës elitare. Shuma e bursës për vit akademik është 700 euro. Urime e shumë suksese”, thotë ajo në postimin e bërë në Twitter.

Më poshtë gjeni listat e studentëve përfitues:

https://masht.rks-gov.net/uploads/2021/12/vendim-per-perfituesit-e-bursave-per-vitin-akademik-2021-2022-01b-340.pdf

https://masht.rks-gov.net/uploads/2021/12/vendim-per-perfituesit-e-bursave-elitare-per-vitin-akademik-20212022-399-1.pdf

https://masht.rks-gov.net/uploads/2021/12/vendim-per-perfituesit-me-nevoja-te-vecanta-bursave-per-vitin-akadem.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.