16-05-2022

Shteti lejon shitjen e fishekzjarreve në 12 ditët e fundit të vitit

Shteti ka vendosur që të lejohet shitja dhe përdorimi i fishekzjarreve në 12 ditët e fundit të vitit 2021.

Ministria e Punëve të Brendshme, njoftoi sot se shitja e fishekzjarreve është e lejuar nga data 19 deri më 31 dhjetor.

Por, MPB-ja ka bërë apel që të mos festohen festat e fundvitit me armë zjarri.

“Festo me zemër, jo me armë”, thuhet në mbishkrimin e kampanjës së nisur nga MPB-ja.

 

Asnjë koment

Comments are closed.