19-04-2024

Publikohet nga Komuna e Prizrenit lista e prindërve përfitues për fëmijët e lindur më 2023

Komuna e Prizrenit publikoi listën preliminiare të prindërve të cilët janë përfitues për fëmijët e lindur gjatë vitit 2023.

Lista është publikuar duke u bazuar në plotësimin e kushteve të caktuara kurse për të gjithë prindërit që nuk kanë plotësuar kriteret kërkesa është refuzuar.

Listën me emrat përfitues dhe të gjitha detajet e tjera mund t’i gjeni këtu.

Asnjë koment

Comments are closed.