30-05-2024

Qeveria miraton shqyrtimin e kërkesës rreth shpronësimit të pronave ish-shoqërore të “Ballkan-it” në Suharekë

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike në të cilën ka:

– Ndarë 7,054,092.00 € për mbulimin e mungesës së mjeteve në kategorinë e shpenzimeve “Paga dhe Shtesa” për muajin nëntor 2023.

– Miratuar për shqyrtimin e mëtejmë të kërkesës për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme ish-shoqërore, P. Sh IGK “Ballkan”, Njësia Damper, për nevoja të Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës.

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.