Shpallet Formacioni më i mirë i vitit, ja cili ekip dominon

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) është duke mbajtur sonte ceremoninë “Lauratët 2023”.

Në këtë ceremoni është shpallur edhe formacioni i vitit në Superligën e Kosovës.
Ky formacion dominohet nga futbollistët e Ballkanit.

11-shja më e mirë: Enea Koliçi (FC Ballkani), Armend Thaqi (FC Ballkani), Lorenc Trashi (FC Ballkani), Lumbardh Dellova (FC Ballkani), Ilir Krasniqi (KF Llapi), Nazmi Gripshi (FC Ballkani), Drilon Hazrollaj (FC Malisheva), Qëndrim Zyba (FC Ballkani), Rron Broja (FC Drita), Muhamet Hyseni (KF Llapi) dhe Jalen Blesa (FC Prishtina).