23-10-2019

Shumë ankesa për gabime në emërtimin e rrugëve në Prizren

Ky komision ditë më parë ka mbajtur mbledhjen konstitutive, në drejtimin e kryesuesit të Kuvendit, Artan Abrashi. Në këtë mbledhje, sipas njoftimit të Komunës, kryesues i Komisionit është zgjedhur Karanfil Haxhillari (LVV), ndërsa zëvendëskryesues Azem Durmiši (NDS), shkruan sot Koha Ditore.

“Pas zgjedhjes së drejtuesve të komisionit, u diskutuan çështjet që lidhen me emërtimin e rrugëve dhe shesheve, si dhe pakënaqësitë dhe vërejtjet e qytetarëve nga emërtimet e bëra nga komisioni i kaluar, me qëllim që problemet e njëjta të mos përsëriten”, thuhet në komunikatën e Zyrës për Informim të Komunës së Prizrenit.

Aty gjithashtu sqarohet se në mbledhjen e radhës të këtij komisioni do të shqyrtohen kërkesat e qytetarëve për ndryshimin e emërtimit të rrugëve.

Asnjë koment

Comments are closed.