13-08-2020

Sonte inspektime në Prizren për respektimin e masave anti-COVID, paralajmërohet gjobitje

Inspektorati Sanitar dhe ato komunale sonte do të zhvillojnë një aksion për të parë nëse po zbatohen masat anti-COVID të vendosura nga qeveria e Kosovës.

Ekipet e Inspekcioneve do të vendosen në pesë komuna:

 • Në Prishtinë (pesë grupe), Ferizaj ( tre grupe), Mitrovicë( dy grupe), Prizren (katër grupe), Gjilan ( tre grupe).
  Aksioni do të filloj nga ora 21:00.

  Klan Kosova ka arritur të siguroj formën e gjobave që do t’u shpërndahen atyre që marrin dënim.

  Sipas vendimit të qeverisë dënimet do të jenë deri në 8 mijë euro, ose dënim me burgim deri në 12 vjet.

  Asnjë koment

  Comments are closed.