28-05-2020

Sot debati publik rreth “Rregullores për Orarin e Punës së Subjekteve Afariste”

Sot në ora 10:00, në Sallën e Kuvendit Komunal  (Shtëpia e Bardhë) në Prizren mbahet Debat publik me qytetarë për të diskutuar lidhur me “Rregulloren për Orarin e Punës së Subjekteve Afariste, Hoteliere, Zejtare dhe Shërbyese në Komunën e Prizrenit”, të organizuar nga Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.