03-10-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 13:00
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi hap e zyrat e kësaj ministrie në Prizren. (Sheshi “Shatërvan”, ndërtesa e ish-drejtorisë së arsimit dhe ish-rektoratit të UPZ-së)./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.