20-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

24 maj 2018:

Ora: 20:05

Iftari i përbashkët, organizuar në mes të Komunës së Prizrenit,  Komunës së Bejkozit dhe Shoqatës Kosovare për Kulturë dhe ndihmë të Prizrenit në Stamboll.  Restorant “Nafron Exclusive”.

 

Ora: 22:00

Koncert me muzikë mistike turke, nën organizimin e përbashkët të dy komunave. Shtëpia e Kulturës nga ora 22:00. Koncerti është i hapur për të gjithë qytetarët.

 

Asnjë koment

Comments are closed.