22-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  10:00
Komuna e Prizrenit organizon takim/dëgjim publik me banorët e Zhurit dhe anës së Vrrinit, për të diskutuar për çështje të ndryshme,  për të marrë propozimet dhe kërkesat lidhur me projektet dhe shërbimet komunale. (Ndërtesa e shkollës fillore në Zhur).

Asnjë koment

Comments are closed.