22-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  13:00
Nënshkrimi i marrëveshjes për ndërtesën “Ruzhdije” në Prizren,  në mes të organizatës “ TIKA” dhe MKRS-së. Ndërtesa e njohur si “Shtëpia e Bardhë” Prizren.

Ora  15:00
Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher HASKUKA , pret në takim Blendi Klosin, ministër i Turizmit dhe Mjedisit të Shqipërisë, Ministër për Turizëm dhe  Mjedis dhe zëvendës ministri për Turizëm dhe Mjedis të Shqipërisë, Hajrullah Çeku.

Ora 17:00
Takimi rreth Fondacionit “Lorik Cana”. Ndërtesa e njohur si “Shtëpia e Bardhë” Prizren.

Asnjë koment

Comments are closed.