27-11-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:30
Zëvendëskryeministri Fatmir Limja dhe ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, marrin pjesë në fillimin e punimeve të Transitit të Malishevës. Takimi me kryetarin e komunës, Ragip Begaj, në orën 11:30 në objektin e komunës. Nga ora 12:00, inaugurojnë nismën e punimeve në Transitin e Malishevës.

Ora 17:00
Mbahet konferencë për medie në lidhje me koncertin që Kee Marcello, ish-anëtar i grupit “Europe”. (Hotel Esra Palace, Rahovec)./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.