27-11-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 8:30
Mbahet mbledhja e Këshillit të drejtorëve të Komunës së Malishevës. (Ndërtesa e KK-së, Malishevë).

Ora 10:30
Projekti i BE-së për Zbatimin e Strategjisë për Integrimin e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian 2 – Arsim për Integrim shpërndan 174 pako shkollore në shkollën, “Haziz Tola”, në Prizren. (Objekti i shkollës në lagjen Jeta e Re, rr. “Hysni Morina”). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.