16-10-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Nën organizimin e përbashkët të Komunës së Prizrenit, Balkan Green Foundation dhe Kosid – Kosovo Civil Society Consortium for Sustainable Development, do të mbahet debati publik me temë “Përfshirja e parimeve të zhvillimit të qëndrueshëm brenda komuniteteve në Kosovë”. (Salla e Kuvendit Komunal). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.