30-10-2020

Sot shënohet Dita Botërore e Turizmit

27 shtatori është datë që është zgjedhur për të përkuar me një moment të rëndësishëm në turizmin botëror, përvjetorin e miratimit të Statutit të Turizmit Botëror që ndodhi më 27 shtator 1970.

Organizata Botërore për Turizëm e Kombeve të Bashkuara (UNWTO) është agjencia e Kombeve të Bashkuara që është përgjegjëse për promovimin e turizmit me qasje të besueshme, të qëndrueshme dhe universale.

Lexo edhe:

Dëmtohet “Ura e Gani Tadës” në Prizren (Foto)

Asnjë koment

Comments are closed.