20-06-2024

Suspendohet komandanti i Policisë në Gjakovë dhe pesë zyrtarë të tjerë policorë

Komandanti i Stacionit Policorë në Regjionin e Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë zyrtarë të tjerë janë suspenduar nga puna.

Një gjë të tillë për gazetën Koha Ditore, e ka konfirmuar drejtori i përgjithshëm i Policisë se Kosovës, Rashit Qalaj.

Sipas tij një gjë të tillë e kanë bërë me rekomandim të Inspektoratit Policor të Kosovës.

Sipas burimeve të gazetës, hetimi i IPK-së në lidhje me këta zyrtarë ka të bëjë me një rast të një keqtrajtimi të një qytetari.

Asnjë koment

Comments are closed.