15-07-2024

U shpall fajtor për 34 akuza, reagon Trump

Donald Trumpi ka dalë nga gjykata dhe ka folur me gazetarët.

“Ky është turp, është gjykim i kurdisur”, ka thënë Trumpi.

“Do të luftoj deri në fund”, ka shtuar ai.

Ish-presidenti gjithashtu ka kritikuar procesin, duke thënë se nuk ishte trajtuar fer.

“Asgjë nuk ka përfunduar”, ka thënë shkurt ai, duke shmangur pyetjet nga gazetarët.

Asnjë koment

Comments are closed.