27-09-2021

Vdes në aksident në Slloveni, një i ri nga Grejkoci i Suharekës

Një i ri, Mersel Xh. Zmalaj nga fshati Grejkoci i Suharekës ka pasur një aksidenti në Slloveni, dhe si pasojë ka ndërruar jetë.

Për lajmin kanë njoftuar miq dhe familjarë, ndërsa ka shkruar edhe portali “Suhareka Sot”.

Nuk është njoftuar për vendin e aksidentit dhe ditën e varrimit të viktimës./gazetaeprizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.