20-05-2024

Vetura zyrtare 04, në ditë pushimi nëpër autostradë ( Video)

Personat zyrtar jo rrallë herë kanë shfrytëzuar dhe keqpërdorur veturat e institucioneve për nevoja të tyre personale, për të cilat ka raportuar edhe “GazetaePrizrenit.net”.

Nga ky video-xhirim,  publikuar nga kuvendari i AAK-së në Prizren, Ilir Baldedaj, një veturë zyrtare me targa 04 Z, shihet duke qarkulluar nëpër autostradë, ndonëse është ditë fundjave.

Asnjë koment

Comments are closed.