02-12-2020

Vidhet një kamion në Suharekë

Një rast i vjedhjes së kamionit është raportuar në Suharekë, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Referuar policisë, ankuesja femër kosovare ka raportuar se është vjedhur kamioni me targa vendore i cili ishte i konfiskuar dhe vendosur shiriti konfiskues.

Kamioni ishte pronë e debitorit. Rasti është duke u hetuar . /GazetaePrizrenit.net

Lexo edhe:

Hallakamë në arsimin e Prizrenit, drejtori i shfmu në Arbanë e bën “përrallë” drejtoreshën e Arsimit, Vezhgishi

Asnjë koment

Comments are closed.