23-01-2021

Vjedhje në një fshat të Suharekës

Një rast i vjedhjes ka ndodhur në një shtëpi në fshatin Mushtisht të Suharekës, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Sipas policisë, një person dje ka informuar se persona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur një gjenerator dhe disa mjete pune.

Rasti është duke u hetuar.

Lexo edhe: 

22 raste të vdekjeve me Covid gjatë javës në rajonin e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.