21-04-2024

Zjarre në fshatin Gerikoc të Suharekës ( foto )

Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit njoftuan se zjarrfikësit në Suharekë nga ora 21:30, janë përballur me disa vatra zjarri fushor në fshatin Gerikoc./ Gazeta e Prizrenit

Mund të jetë një imazh i zjarr

Mund të jetë një imazh i zjarr

Asnjë koment

Comments are closed.