Zonat nga rajoni i Prizrenit ku sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS njofton se sot do të kryhen punime në projekte investive dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prizren

Punime në projekte investive

1. Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reçan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja- Sellë, Mushnikovë, Ts Prevalla, HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e Bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllës së betonit, vendosja e konzollave  dhe bartja e largpërçuesve ekzistues në shtylla të reja në projektin LOT 40 Zhupa.

Lexo edhe: