14-04-2024

109-vjeçarja nga Zhuri që agjëron gati një shekull (Video)

Në afërsi të Prizrenit, në fshatin më të madh të Kosovës në Zhur, jeton Xhemile Susuri, 109-vjeçare, së bashku me djalin, nipat dhe stërnipat e saj.

Që nga mosha 18 vjeçe ka filluar të agjërojë Ramazanin, dhe asgjë nuk ka mundur ta ndalë atë që nga ajo ditë.

Që nga mosha 18 vjeçe ka filluar të agjërojë Ramazanin, dhe asgjë nuk ka mundur ta ndalë atë që nga ajo ditë.

Asnjë koment

Comments are closed.