23-07-2021

17 të porsalindur në Prizren

Në maternitetin e spitalit në Prizren,  gjatë dy ditëve të shkuara janë regjistruar 17 lindje.

Prej tyre 9 nga të porsalindurit janë djem, ndërsa 8 vajza. /GazetaePrizrenit.net/

Lexo edhe:

Prizren: Spitali pranon donacionin nga Shoqata Bamirëse dhe Kulturore e prizrenasve në Stamboll

Asnjë koment

Comments are closed.